Apple Homekit yhteensopivat älylukot

Älylukoista on tulossa yhä suositumpi tapa turvata koti, ja monet eri yritykset tarjoavat tuotteita, jotka ovat yhteensopivia Apple Homekitin kanssa. Homekit on alusta, jonka avulla käyttäjät voivat ohjata älykkäitä kodin laitteita Sirin avulla, ja se tarjoaa monenlaisia ominaisuuksia. Esimerkiksi Homekit-yhteensopivat älylukot voidaan avata Sirin avulla, ja ne voidaan myös integroida muihin Applen Homekit-yhteensopiviin laitteisiin. Jos sinulla on esimerkiksi Homekit-yhteensopiva termostaatti, voit käyttää Siriä lämpötilan asettamiseen, kun avaat oven lukituksen. Lisäksi Homekit-yhteensopivia älylukkoja voi ohjata etänä Apple Home -sovelluksella. Tämä tarkoittaa, että voit lukita tai avata ovesi mistä päin maailmaa tahansa, kunhan sinulla on internet-yhteys. Etsitpä sitten lisää turvallisuutta tai mukavuutta, Apple Homekit -yhteensopivat älylukot ovat harkitsemisen arvoisia.

Suosituimmat Apple Homekit älylukot

Markkinoilla on useita erilaisia älylukkoja, jotka ovat yhteensopivia Apple Homekitin kanssa. August Smart Lock on yksi suosituimmista vaihtoehdoista, ja sen avulla voit ohjata lukkoa Sirin avulla. Voit myös käyttää August-sovellusta nähdäksesi, kuka on tulossa ja menossa, ja lukita ja avata ovesi etänä. Schlage Sense Smart Deadbolt on toinen suosittu valinta, ja siinä on samankaltaisia ominaisuuksia kuin Augustin lukossa. Siinä on kuitenkin myös sisäänrakennettu hälytys, joka antaa äänimerkin, jos joku yrittää peukaloida lukkoa. Yale Assure Lock SL on toinen vaihtoehto, joka sisältää sekä Apple Homekit -yhteensopivuuden että sisäänrakennetun hälytyksen. Valitsitpa minkä älylukon tahansa, voit olla varma, että kotisi on turvallisempi Homekit-yhteensopivan lukon kuin perinteisen lukkorungon kanssa.

August Smart Lock

August Smart Lock on Bluetooth-yhteensopiva laite, jonka avulla voit lukita ja avata oven älypuhelimella. Sen avulla voit myös antaa tilapäisen käyttöoikeuden ystäville ja perheenjäsenille ja nähdä lokin siitä, kuka on tullut ja mennyt. August Smart Lock on helppo asentaa, ja se toimii useimpien tavallisten ovilukkojen kanssa. August Smart Lockin avulla voit sanoa hyvästit avaimille ja saada mielenrauhan tietäen, että kotisi on aina turvassa.

Schlage Sense Smart Deadbolt

Schlage Sense Smart Deadbolt on huipputekninen ovilukko, joka tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka tekevät elämästäsi mukavampaa ja turvallisempaa. Sense-sovelluksen avulla voit helposti lisätä ja poistaa käyttäjäkoodeja, tarkistaa lukon tilan ja vastaanottaa varoituksia akun tyhjenemisestä – kaikki älypuhelimesta. Sisäänrakennetun kosketusnäytön näppäimistön avulla koodin syöttäminen on helppoa ilman, että sinun tarvitsee etsiä avaimia. Lisäturvan takaamiseksi voit ottaa käyttöön satunnaisgeneraattoritoiminnon, joka luo ainutlaatuisen koodin joka kerta, kun syötät koodin. Etsitpä sitten yksinkertaista tapaa turvata kotisi tai lisäsuojaa murtovarkaita vastaan, Schlage Sense Smart Deadbolt on erinomainen valinta.

Yale Assure Lock SL

Yale Assure Lock SL on tyylikäs ja tyylikäs Bluetooth-yhteensopiva lukkorunko, joka tarjoaa kätevän avaimettoman sisäänkäynnin. Assure Lock SL on ihanteellinen sekä kotiin että toimistoon, ja sen lukitus voidaan avata yksinkertaisella napin painalluksella. Lisäturvallisuuden lisäämiseksi lukon voi lukita myös sisäpuolelta nuppia kääntämällä. Assure Lock SL toimii neljällä AA-paristolla, jotka toimivat jopa 12 kuukautta. Asennus on nopeaa ja helppoa, ja mukana toimitettujen kiinnitystarvikkeiden ansiosta lukko on helppo asentaa mihin tahansa oveen. Kompaktin rakenteensa ja sisäänrakennetun Bluetoothin ansiosta Yale Assure Lock SL -lukko sopii niille, jotka etsivät kätevää ja turvallista tapaa suojata omaisuuttaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.